• APLIKASI VISA INDIA

Visa Medis India Online (e-Visa India kanggo Tujuan Medis)

Dianyari ing Apr 10, 2024 | Visa India online

Kabeh rincian, kahanan lan syarat sing sampeyan kudu ngerti babagan Visa Medis India kasedhiya ing kene. Mangga aplikasi Visa Medis India iki yen sampeyan teka ing India kanggo perawatan medis. India wis nggawe proses Pariwisata Medis disederhanakake amarga kompetisi sing ketat saka Thailand, Turki lan Singapura. India ana ing ngarep bedah jantung, transplantasi, ortopedi, lan karo dokter sing duwe bakat paling dhuwur. Skor India ing paramèter ing ngisor iki ing ndhuwur negara liya: 

  • Kualitas kesehatan
  • Basa Inggris lan budaya gampang
  • Hospitality lan perawatan sabar
  • Staff medis sing trampil
  • Rumah sakit lan fasilitas mewah tingkat paling dhuwur
  • Pilihan khusus kanggo perawatan
  • Kesempatan kanggo luang kanthi perawatan.

Minangka pasien sing golek perawatan medis ing negara liya, pikiran sing pungkasan ing pikiran sampeyan kudu dadi gelang sing kudu sampeyan lakoni kanggo entuk Visa kanggo kunjungan kasebut. Utamane ing kahanan darurat sing urgent perawatan kesehatan dibutuhake, bakal cukup rumit kanggo ngunjungi Kedutaan Besar negara kasebut supaya bisa entuk Visa sing sampeyan bisa ngunjungi negara kasebut kanggo perawatan medis. Ing taun 2024 India mimpin acara kaya inisiatif Advantage Healthcare India karo liwat 500 delegasi manca, saka 80 negara mameraken kesempatan kanggo Medical Travel kanggo India. India wis muncul minangka Hub kanggo mainstream uga pilihan perawatan medis alternatif.

Pramila, pamrentah India nyedhiyakake elektronik utawa e-Visa khusus kanggo pengunjung internasional menyang negara sing wis teka amarga tujuan medis. Sampeyan bisa ndhaptar Visa Medis kanggo India kanthi online tinimbang kudu menyang Kedutaan Besar India lokal ing negara sampeyan supaya bisa dikunjungi India.

Ketentuan Kelayakan kanggo Visa Medis India

Wis dadi cukup gampang kanggo entuk online e-Visa medis kanggo India nanging supaya sampeyan layak, sampeyan kudu ngrampungake sawetara syarat sing nduweni hak. Anggere sampeyan nglamar Visa Medis kanggo India minangka pasien dhewe, sampeyan bakal layak. Saliyane syarat eligibility kanggo Visa Medis kanggo India, sampeyan uga kudu nyukupi syarat e-Visa umume, lan yen sampeyan nindakake, sampeyan bakal layak nglamar.

Warga negara manca sing duwe Visa Dokter / Medis sing sah luwih saka 180 dina kudu ndhaptar karo FRRO / FRO sing relevan sajrone 14 dina sawise tekan India. Ing ngisor iki layak kanggo kabeh warga negara manca sing layak kajaba sing dadi warga Pakistan.

Duration saka Validity sawijining

Visa Kedokteran India minangka Visa jangka pendek lan mung valid sajrone 60 dina wiwit tanggal mlebu saka pengunjung ing negara kasebut, mula sampeyan bakal duwe hak yen sampeyan pengin tetep ora luwih saka 60 dina sekaligus. Iki uga a Visa Entri Triple, sing tegese sing duwe Visa Medis India bisa mlebu negara kasebut kaping telu sajrone wektu validitase, sing, kaya sing kasebut ing ndhuwur, yaiku 60 dina. Bisa uga minangka Visa jangka pendek nanging Visa Medis kanggo India bisa dipikolehi kaping telu saben taun dadi yen sampeyan kudu bali menyang negara kasebut kanggo perawatan medis sawise 60 dina pisanan sampeyan tetep ing negara kasebut, sampeyan bisa nglamar. kaping pindho ing setahun.

Perpanjangan Visa Medis

Visa Medis bisa diperpanjang nganti luwih saka siji taun, tundhuk persetujuan saka FRRO/FRO sing relevan. Ekstensi iki gumantung nalika menehi sertifikat medis sing diterbitake dening institusi sing disetujoni pemerintah kayata:

  • MCI (Medical Council of India)
  • ICMR (Dewan Riset Medis India)
  • NABH (Badan Akreditasi Nasional kanggo Rumah Sakit & Penyedia Layanan Kesehatan)
  • CGHS (Skema Kesehatan Pemerintah Pusat)

Sembarang ekstensi sakteruse ngluwihi periode iki bakal istimewa diwenehake dening Departemen Dalam Negeri.

Alasan sampeyan bisa nglamar Visa Medis India

Visa Medis India

Visa Kesehatan India mung bisa dipikolehi kanthi alesan medis lan mung para turis internasional sing ngunjungi negara kasebut minangka pasien sing golek perawatan medis ing kene sing bisa njaluk Visa iki. Anggota kulawarga pasien sing pengin ngancani pasien ora bakal layak mlebu negara kasebut liwat e-Visa medis. Dheweke kudu ndhaptar apa sing diarani Visa Peserta Medis kanggo India. Kanggo tujuan liyane kajaba perawatan medis, kayata pariwisata utawa bisnis, sampeyan kudu golek e-Visa khusus kanggo tujuan kasebut.

Keperluan kanggo Visa Medis India

1) Paspor:  Akeh sing syarat e-Visa kanggo aplikasi kanggo Visa Medis India padha karo kanggo e-Visa liyane. Iki kalebu elektronik utawa salinan pindai saka kaca biografi saka passport, sing kudu dadi Passport standar, dudu Diplomatik utawa jinis Paspor liyane, lan kudu tetep sah paling ora 6 sasi saka tanggal mlebu menyang India, yen ora, sampeyan kudu gawe anyar paspor.

2) Foto pasuryan: Syarat liyane yaiku salinan pengunjung anyar foto warna gaya paspor, alamat email sing digunakake, lan kertu debit utawa kertu kredit kanggo mbayar biaya aplikasi.

3) Surat saka klinik utawa rumah sakit: Syarat liyane khusus kanggo Visa Medis India yaiku salinan layang saka Rumah Sakit India sing bakal diobati dening pengunjung (layang kasebut kudu ditulis ing Kop Surat Resmi Rumah Sakit) lan pengunjung uga kudu mangsuli. pitakon babagan Rumah Sakit India sing bakal ditekani. Sampeyan bisa uga dijaluk tiket bali utawa terus metu saka negara.

Cathetan: Priksa manawa layang iki dudu tulisan tangan nanging dicithak lan ana ing kepala surat resmi klinik utawa rumah sakit.

Sampeyan paling ora kudu ndhaptar Visa Kesehatan kanggo India 4-7 dina luwih dhisik pesawat utawa tanggal mlebu ing negara kasebut. Nalika e-Visa Kedokteran kanggo India ora mbutuhake sampeyan ngunjungi Kedutaan Besar India, sampeyan kudu priksa manawa paspor duwe rong kaca kosong kanggo Stempel Imigrasi ing bandara. Kaya e-Visa liyane, sing duwe Visa Medis India kudu mlebu negara kasebut saka Posting Priksa Imigrasi sing disetujoni sing kalebu 30 bandara lan 5 pelabuhan laut lan sing duwe kudu metu saka Pos Priksa Imigrasi sing disetujoni uga.

Iki kabeh informasi babagan syarat eligibility lan syarat liyane Visa Medis India sing kudu sampeyan ngerteni sadurunge ndhaptar. Ngerti kabeh iki, sampeyan bisa kanthi gampang ndhaptar Visa Medis kanggo India sing Formulir Aplikasi Visa India cukup prasaja lan langsung lan yen sampeyan nyukupi kabeh syarat sing nduweni hak lan duwe kabeh sing dibutuhake kanggo nglamar, sampeyan ora bakal nemu kangelan kanggo nglamar lan entuk Visa Medis India.

Pasien medis uga bisa nggawa loro Petugas medis sing uga bisa dadi anggota kulawarga.


Yen sampeyan ngunjungi kanggo tujuan ndeleng lan wisata, mula sampeyan kudu ndhaptar Wisata India Visa. Yen sampeyan teka ing plancongan bisnis utawa tujuan komersial sampeyan kudu ndhaptar Visa Bisnis India.

Ana luwih saka 166 warga negara sing layak kanggo e-Visa Online India. Warga saka Amerika Serikat, Inggris, Venezuela, Kolombia, Cuba lan Albania antarane warga negara liyane layak kanggo nglamar Visa India Online.