• APLIKASI VISA INDIA

E-Visa Pelancong India

Dianyari ing May 24, 2024 | Visa India online

India tansah dadi panggonan favorit para wisatawan ing pirang-pirang abad. Wisatawan bisa nyekseni & nemu kabeh keajaiban lan keajaiban ing India. Artikel iki mung khusus kanggo turis sing pengin ngunjungi India.

Kanggo lelungan menyang India, sampeyan kudu nglamar E-Visa India. Pamrentah India ngenalake Tourist e-Visa, khusus kanggo turis.

Sing apik yaiku ana 3 jinis e-Visa Wisata.

Apa e-Visa Wisatawan India?

Pamrentah India ngetrapake e-Visa Wisatawan ing taun 2014. Malah nalika musim lelungan utawa preian puncak, e-Visa Wisatawan India iki nggampangake para turis kanggo nglamar. Amarga proses tanpa repot iki, minat turis kanggo ngunjungi India saya tambah. Lan ana 3 jinis e-Visa, sing bisa dipilih turis miturut kunjungane. E-Visa Turis bisa digunakake kanggo pariwisata, ngunjungi kulawarga & kanca, kursus jangka pendek kaya masak, lan tujuan rekreasi.

Apa 3 Jinis e-Visa Wisatawan India?

India Tourist e-Visa kasedhiya ing 3 jinis kaya ing ngisor iki-

Yen turis pengin ngunjungi India sedhela, dheweke bisa pindhah menyang pisanan, e-Visa Turis 1 wulan, sing nerangake karo 30 dina validitas, entri pindho, lan tetep terus nganti 30 dina.

Utawa, A turis sing pengin nglampahi wektu ing India karo sederek, lan kanca-kanca sing njelajah utawa pengin seneng sawetara yoga short-term utawa kelas masak, bisa milih kaloro, 1 taun Tourist e-Visa. Jinis e-Visa turis iki dilengkapi karo a validitas nganti 365 dina. Multiple entri diijini sajrone 1 taun periode validitas. Kajaba iku, tetep tetep nganti 90 dina diidini.

The 5 taun Tourist e-Visa punika katelu. Jenis e-Visa turis iki kanggo turis sing pengin nglampahi wektu sing luwih suwe kanggo njelajah India. Validitas jinis e-Visa iki limang taun. Mesthi, entri bisa digawe luwih saka sepisan sajrone wektu validitas 5 taun. Kajaba iku, tetep tetep nganti 90 dina diidini.

Turis bisa milih jinis e-Visa Turis India sing dipilih. Kajaba iku, iku perlu kanggo ngurmati kabeh aturan & peraturan.

Apa sing dibutuhake kanggo entuk e-Visa kanggo Lelungan menyang India?

Kanggo entuk e-Visa Wisatawan India, Sampeyan kudu duwe spesifik dokumen lan syarat. Mangga mesthekake yen dokumen ing wangun digital.

Persyaratan dhasar kapacak ing ngisor iki-

Wisata India Visa

Valid Paspor

  • Pelamar kudu duwe a paspor biasa sing bener.
  • Kaca Bio paspor pelamar.
  • A Bio Page ngemot pelamar kang rincian pribadi & paspor.
  • Salinan Pindai Berwarna ora dibutuhake putih, ireng, utawa werna mono liyane.
  • sawijining periode validitas kudu ngluwihi enem sasi.
  • Paspor diplomatik lan jinis paspor liyane ora ditampa.
  • Iku kudu 2 kaca kosong kanggo prangko mlebu & metu.
  • Priksa manawa salinan paspor sing wis dipindai sing diunggah cetha lan bebas saka blur.
  • Format apa wae lan ukuran nganti 10 MB ditrima.

(Yen ukuran ngluwihi, kirim menyang Meja Bantuan e-Visa India)

Foto ukuran paspor

  • Salinan digital sampeyan foto ukuran paspor anyar.
  • Kudu ana ora ana bayangan utawa burem, lan kabeh kudu bening kristal.
  • Foto kasebut latar mburi kudu kosong lan putih utawa cahya ing werna.
  • Format apa wae lan ukuran nganti 10 MB ditrima.

Email sing sah

  • Alamat email sing sampeyan menehi kudu aktif lan sah.
  • Ditampa E-Visa India mung bakal dikirim menyang alamat email iki.
  • Coba menehi a alamat email pribadi.

Bukti Keuangan

  • Bentuk digital bukti finansial sampeyan dibutuhake.
  • Akun bank sampeyan kudu dibiayai kanthi cekap.
  • Tansah kelingan sampeyan tanggung jawab kanggo expenses, ora sembarang negara.
  • Bank Statements, Paychecks, etc bisa dianggep minangka bukti finansial.

Kartu Debit/Kredit

  • Pelamar kudu duwe kertu debit utawa kredit kanggo nggawe pembayaran pungkasan.
  • Ora perlu nuduhake informasi kertu pribadhi.

Sampeyan bisa uga kudu ngirim informasi babagan jadwal lelungan lan akomodasi. Sampeyan bisa uga kudu menehi tiket bali. Mulane, siap kanggo kabeh. Nyedhiyakake iki menyang pejabat imigrasi ing tapel wates bisa uga cukup, nanging upload ora dibutuhake.

Pelamar kudu nyukupi syarat sing kadhaptar kanggo entuk e-Visa Wisatawan India. Elinga yen syarat sing kadhaptar ditrapake kanggo kabeh e-visa. Jinis e-Visa liyane sok-sok mbutuhake dokumentasi saliyane sing kasebut ing ndhuwur. Nanging, iki cukup kanggo entuk e-visa Wisatawan India.

Wektu Processing

Formulir aplikasi sampeyan bakal diproses sajrone 2-3 dina kerja. Sampeyan bakal nampa nganyari sawise review. Mangga asring mriksa email sampeyan. A Wektu pangolahan 24 jam uga dijamin kanggo e-Visa India ing darurat.

Pitakonan Paling Sering

Ing endi bisa njaluk aplikasi kanggo nglamar e-Visa kanggo turis ing India?

Dolan maring Situs web resmi e-Visa India. Sampeyan bisa ndeleng ing Formulir Aplikasi ana.

Apa bisa ngluwihi e-Visa Wisatawan India?

Ora, e-Visa turis India ora bisa ditambah. Yen sampeyan pengin lelungan menyang India kanggo dangu pilih a Lima taun Tourist e-Visa.

Apa titik mlebu lan metu sing sah kanggo pemegang e-Visa Wisatawan India?

Ana akeh wewenang entri lan titik metu ing India. Lagi direvisi periodik. Dadi mriksa wong-wong mau asring. Uga, lelungan bisa mlebu ing India liwat udara & segara. Lan metu liwat udhara, segara, darat & rel.

Nalika ngunjungi India minangka turis, apa aku kudu nggawa sertifikat vaksinasi?

Ana aturan tartamtu sing ana hubungane karo vaksinasi lan kesehatan kaya, Yen sampeyan teka saka negara sing kena demam kuning, sampeyan kudu nggawa kertu Vaksinasi demam kuning. Bukak pedoman vaksinasi kanggo ngerti luwih lengkap.

Kepiye carane bisa ngerteni hakku kanggo nglamar e-Visa Wisatawan India? 

Minangka 2024, Negara 171 bisa lelungan menyang India nganggo e-Visa. Yen sampeyan saka salah sawijining negara kasebut, sampeyan layak. Gunakake alat eligibility kanggo gampang ngerteni macem-macem jinis e-Visa India sing sampeyan layak.


Ana luwih saka 171 warga negara sing layak kanggo e-Visa Online India. Warga saka Inggris, Angola, Venezuela, Amerika Serikat, Vanuatu lan Canada antarane warga negara liyane layak kanggo nglamar Visa India Online.