• LArapkeun VISA India

The Hidden Gem of India - Tujuh Sisters

diropéa dina Feb 03, 2024 | Visa India Online

Northeast India mangrupikeun petualangan anu sampurna pikeun saha waé anu milari kaéndahan anu endah, sareng bentang anu tenang, ditambah ku campuran pasar anu unik. Sanajan sakabeh tujuh sadulur babagi kamiripan tangtu kalawan karana, unggal sahijina unik dina cara individual sorangan. Ditambahkeun kana karagaman budaya tujuh nagara bagian, anu leres-leres sampurna.

Tujuh nagara tatangga - Assam, Arunachal Pradesh, Tripura, Nagaland, Mizoram, Manipur, jeung Meghalaya silih gumantung, sahingga ngalahirkeun nami, "Tujuh Sisters of India”. Istilah ieu diciptakeun dina 1972 dina acara ceramah radio ku Jyoti Prasad Saikia, wartawan populér ti Tripura. Anjeunna teras nyerat buku anu anjeunna namina 'The Land of Seven Sisters'. Ieu sahingga dongeng asal muasal nickname tercinta.

Upami Anjeun keur perencanaan a lalampahan ka tujuh sadulur, siap-siap manja keur pilihan jeung an rentang eclectic kagiatan pikeun ilubiung dina, tempat fascinatingly geulis ngajajah, sarta asih jalma anu bade make betah. waktu Sikkim mangrupakeun béntang rising diantara tempat wisata paling favorit jeung ibukota exquisite, Gangtok, sareng danau Tsomgo anu pikaresepeun, Meghalaya mangrupakeun contender nutup kalawan kurban badag miboga mesmerizing sasak akar hirup jeung soothing curug jeung guha. 

Anjeun moal hoyong sono Arunachal Pradesh boh, kalawan campuran na taman satwa rupa-rupa, biara Tawang hening, sarta Curug Nuranang breathtaking. Nya, sateuacan anjeun ngabungkus kantong anjeun sareng angkat kaki anjeun, hayu urang bagikeun sareng anjeun sababaraha tempat India Kalér-wétan anu pasti bakal narik napas anjeun!

Anjeun butuh Visa e-Wisata India or Visa India Online pikeun nyaksian tempat-tempat sareng pangalaman anu endah salaku turis asing di India. Alternatipna, anjeun tiasa nganjang ka India dina hiji Visa e-Usaha India sarta rék ngalakukeun sababaraha rekreasi sarta sightseeing di India. The Otoritas Imigrasi India ngadorong pengunjung ka India pikeun ngalamar Visa India Online tinimbang ngadatangan Konsulat India atanapi Kedubes India.

Tasik Tsomgo (Sikkim)

Ragrag diantara salah sahiji tempat anu paling indah pikeun didatangan di kalér-wétaneun India, Tasik Tsomgo aya dina jangkungna 12,400 ft, sahingga nawiskeun pandangan anu saé pisan. Anjeun bakal kedah ngarambat pikeun 37 km ngaliwatan jalan pungkal Gangtok pikeun ngahontal danau anu bakal mesmerize anjeun kalawan tranquility na, di satengahing surreal Puncak Himalaya nu ngurilingan eta.

Sumber utama cai pikeun danau nyaéta gunung-gunung anu ditutupan salju, sabab ngalembereh sareng ngaléngkah ngeusian danau dugi ka watesna. Lamun rencanana didatangan Tsomgo Lake salila bulan usum tiis, nyiapkeun diri pikeun Nyanghareupan a situ beku nu katutupan ku lapisan kandel salju glittering. Lamun anjeun ngarambat ka danau, pastikeun ngadangu ti locals loba carita matak nu revolve sabudeureun danau. Ieu bakal salah sahiji pangalaman paling breathtaking hirup anjeun!  

  • Iraha waktos anu pangsaéna pikeun nganjang - Ti Oktober - Maret (Hadé pisan nganjang ka danau salami usum tiris, sabab anjeun bakal tiasa ngaraosan Safari yak dina danau Tsomgo anu beku).
  • Naon jam buka - Kanggo operasi mobil kabel - 8:00 AM dugi 3:00 PM.
  • Naon biaya éntri - Henteu aya biaya éntri ka danau, tapi anjeun kedah nyandak taksi anu dibagi ti Gangtok ka tujuan, anu hargana sakitar INR 400 per jalma.

MACA DEUI:
Mussoorie Hill-station di gunung Himalaya sareng anu sanésna

Biara Tawang (Arunachal Pradesh)

Situated di Tawang, biara diatur di tengah kota gunung nu perenahna elevated dina jangkungna 10,000 ft. More famously renowned salaku tempat lahirna Dalai Lama, nya eta biara Budha kadua panggedéna di India, sanggeus Lhasa, sarta monumen pentingna signifikan.

Lokasina di jangkungna astounding 3048 méter luhureun permukaan laut normal, Tawang mangrupakeun kota picturesque jeung kageulisan endah pisan. Kota ieu katelah Dawang sareng dicicingan ku biarawan. Biara sorangan umurna 400 taun. Biara mangrupikeun salah sahiji tempat wisata favorit di timur laut India.

  • Wayah pangalusna pikeun nganjang - ti Nopémber - Maret.
  • Iraha jam buka - Ti 7:00 AM dugi 7:00 PM (Teu dibuka dina Rebo).
  • Sabaraha biaya éntri - Henteu aya biaya éntri.

Nathula Pass (Sikkim)

Baheula katelah kolot Jalan sutra, ieu sakali lolobana dipaké ku padagang jeung padagang keur kaperluan bisnis. Hal ieu lokasina di wates Indo-Tibét, dina jangkungna elevated 14450 ft luhureun permukaan laut normal. Henteu masalah naon usum anjeun nganjang ka daérah, nyiapkeun diri pikeun disanghareupan kaéndahan pemandangan salju bodas, anu beunghar ku flora sareng fauna Himalaya. Nathula pass aya dina jarak 58 km ti Gangtok sareng tiasa gampang diumbara ku taksi anu dibagi ti ibukota. Ieu ragrag diantara salah sahiji tempat paling enticing nganjang di Tujuh Sisters of India.

  • Iraha waktos anu pangsaéna pikeun nganjang - Ti Nopémber - Maret (upami anjeun resep iinditan di daérah snowclad) Maret - Oktober (suhu bakal kirang katirisan dibandingkeun sareng usum tiis).
  • Sabaraha jam buka - Ti isuk-isuk dugi ka 1:00 (taksi eureun saatosna).
  • Sabaraha biaya éntri - Henteu aya biaya éntri, tapi taksi tiasa ngecas sakitar INR 400 - INR 700 per jalma.

Maca deui:

Visa Médis online pikeun nganjang ka India mangrupikeun sistem otorisasi perjalanan éléktronik anu ngamungkinkeun jalma-jalma ti nagara anu layak sumping ka India. Kalayan visa Médis India, atanapi anu katelah visa e-Médis, anu gaduhna tiasa nganjang ka India pikeun milarian bantosan atanapi perawatan médis. Diajar deui Naon eVisa Médis pikeun nganjang ka India?

Lebak Ziro (Arunachal Pradesh)

Lokasina di pangkonan pagunungan langit-jutting, anu Ziro Valley mangrupakeun tanah datar nu ngalir pikeun ngeunaan 5 desa. Situated dina jarak 110 Km ti Itanagar, éta imah pikeun populasi pangluhurna suku Apatani, suku ramah.

Kituna Ziro janten tempat anu saé pikeun ngagungkeun festival musik anu meriah unggal taun. Upami Anjeun keur néangan pikeun ngubaran diri a katengtreman tenang ngajalankeun meuntas sawah héjo, campur jeung warga satempat di pondok tribal maranéhanana, jeung ngagungkeun jeung jalma suku jeung asesoris warna-warni jeung vibrant maranéhanana jeung attires., Lembah Ziro mangrupikeun salah sahiji tempat anu paling indah sareng meriah pikeun didatangan di Northeast India.   

Ulah sono ka indulge diri jeung karajinan handmade warni, baju, jeung barang awi nu dijieun ku urang Apatani. Tempat dimana anjeun tiasa cicing salami anu anjeun pikahoyong sareng nikmati kasenangan lengkep tina hiruk-pikuk kahirupan kota, lebak Ziro mangrupikeun atraksi kudu-didatangan di Arunachal Pradesh.

  • Iraha waktos anu pangsaéna pikeun nganjang - Ti Januari - Désémber (upami anjeun hoyong ngaraosan festival musik, kunjungan antara Séptémber - Oktober).
  • Naon jam buka - Ti isuk-isuk dugi ka 1:00 (Beurang).
  • Sabaraha biaya éntri - Henteu aya biaya éntri, tapi biaya gumantung kana modus transportasi anu anjeun pikaresep.

Curug Nohkalikai (Meghalaya)

Kasohor keur nu curug pangluhurna kaopat di sakuliah dunya, Curug Nohkalikai nyokot terjun jero ti jangkungna elevated 1100 ft. Lokasina dina jarak 5 Km ti Cherrapunji atawa 55 KM ti Shillong, anjeun bakal diperlukeun pikeun nyokot Trek pondok ngaliwatan flora geulis tur kandel pikeun nyetél suku anjeun deukeut kolam renang ultramarine.

Anjeun oge bakal bisa ngarasakeun tetempoan stunning tina Curug Nohkalikai ti galeri nempoan ampir lokasina. Sanajan kitu, wewengkon tetep lolobana katutupan ku halimun kandel salila usum tiris jeung usum muson, sahingga éta pangalusna pikeun nganjang ka wewengkon salila Usum cinyusu

  • Iraha waktos anu pangsaéna pikeun nganjang - Ti Séptémber - Maret (dasarna dina usum pasca muson, sabab volume cai di curug naék dina usum éta).
  • Naon jam buka - Ieu tetep sapopoe.
  • Sabaraha biaya éntri - Henteu aya biaya éntri, tapi biaya gumantung kana modus transportasi anu anjeun pikaresep.

Maca deui:

Dikurilingan ku sababaraha gunung salju jangkung tina Himalaya sareng Pir Panjal Range, daérah ieu mangrupikeun sababaraha tujuan anu paling indah sareng narik ati di sakumna Asia anu nyababkeun anjeunna kasohor dinobatkeun salaku Swiss India. Diajar More di Tempat anu pangsaéna pikeun didatangan di Jammu sareng Kashmir.

Puncak Gorichen (Arunachal Pradesh)

Lamun anjeun iinditan ti Tawang ka Bomdila, Anjeun bakal papanggih tetempoan panorama endah tina Gorichen Puncak di jalan Anjeun. Earning Kinérja na salaku salah sahiji trails trekking toughest buka pikeun kunjungan wisata di kalér-wétaneun India, puncak ieu situated dina jangkungna elevated 22,500 ft, di antara distrik Tawang jeung West Kameng. Anjeun bakal diperlukeun pikeun Trek salila kira 20 nepi ka 22 poé pikeun ngahontal puncak puncak.

Lokasina dina jarak kurang leuwih 164 KM ti kota Tawan, puncak Gorichean babagi edges na kalawan Cina di beulah kalér na. Ogé dipikawanoh salaku Sa-Nga Phu, nurutkeun residing lokal suku asli Monpa, Puncak nyaéta kakuatan suci anu nyadiakeun tameng ka aranjeunna tina sagala kakuatan jahat.

  • Wayah pangalusna pikeun nganjang - ti April - Oktober.
  • Naon jam buka - Ieu tetep sapopoe.
  • Sabaraha biaya éntri - Henteu aya biaya éntri, tapi biaya gumantung kana modeu transportasi sareng operator anu anjeun pikahoyong.

Goechala (Sikkim)

Tempatna dina jangkungna 16,207 ft, Goechala sampurna upami anjeun hoyong ningali caket tina puncak pangluhurna katilu di dunya, Gunung Kanchenjunga. Dikurilingan ku populasi mesmerizing flora jeung fauna kandel jeung rupa-rupa, Ieu cukup keur surak up wanda anjeun, sahingga ragrag kana daptar LIPI ratusan seekers petualangan ti sakuliah dunya. 

Pass Goechala dasarna mangrupikeun sakumpulan seueur puncak anu ageung. Lamun hayang ngahirupkeun deui rasa, mangka alam héjo nu minuhan leuweung rhododendron link jalan satapak antara Goechala pass na Taman Nasional Kanchenjunga mangrupa pilihan pangalusna keur anjeun! Setélan mistis hébat Thanshing, beku sarta masih situ Samiti, sarta pintonan breathtaking of Pandim puncak cukup pikeun ngajaga anjeun mesmerized.

Anjeun moal hoyong sono kana pamandangan sunrise anu endah ti puncak Kanchenjunga, ti Dzongri luhur, nalika sakabéh tanah dicaangan ku sinar panonpoé rising. Sasak gantung di walungan Prekchu - Mentogang Khola, Tshushay Khola, sareng Pha Khola, dijamin bakal nyerep rahang anjeun!

  • Iraha waktos anu pangsaéna pikeun nganjang - Ti April - Méi (Bulan usum panas bakal nawiskeun anjeun tempoan gunung anu saé).
  • Naon jam buka - Ieu tetep sapopoe.
  • Sabaraha biaya éntri - Henteu aya biaya éntri.

MACA DEUI:
Turis asing anu datang ka India dina e-Visa kedah sumping di salah sahiji bandara anu ditunjuk. Duanana Cirebon sareng Chandigarh mangrupikeun bandara pikeun e-Visa India caket ka Himalaya.

Tasik Umiam (Meghalaya)

Tasik Umiam (Meghalaya) -

Situated dina jarak 5kms ti edges kalér kota Shillong, Umiam Lake mangrupakeun waduk jieunan manusa. Ragrag diantara salah sahiji tempat anu paling sering didatangan di timur laut India, titik mesmerizing ieu kabuka sapanjang taun bisa dilongok ku wisatawan. Ieu sumebar ka sakuliah wewengkon sprawling 222 km sq nu sadayana dikurilingan ku kandel jeung myriad manjang tina groves coniferous.

Danau ieu sareng taman sakurilingna nawiskeun rupa-rupa kagiatan anu pikaresepeun, sapertos parahu, pikeun jalma-jalma tina sagala umur pikeun indulge. Bukit Khasi nu masihan nu datang, plethora of landscapes luar biasa tur pintonan endah, sahingga ngajadikeun eta salah sahiji tempat nu pang populerna didatangan wisatawan di Shillong.

  • Iraha waktos anu pangsaéna pikeun nganjang - Ti Oktober - Méi (Bulan usum tiris bakal masihan anjeun pandangan anu saé tina gunung salju).
  • Naon jam buka - Ti 9:00 AM - 5:00 PM pikeun ilubiung dina sagala rupa olahraga cai.
  • Sabaraha biaya éntri - Henteu aya biaya éntri pikeun nganjang ka danau, tapi biaya olahraga cai nyaéta - Kayaking, Canoeing sareng pedal boating biaya INR 20 per jalma; Yachting waragad INR 100 per jalma; ski waragad INR 200 per jalma; skuter sareng beus walungan hargana sakitar INR 50 per jalma.

Cherrapunji jeung Mawsynram (Meghalaya)

Tempatna di sapanjang ujung-ujung pagunungan raksasa, Cherapunjee calik sapertos raja dina lamping gunung. Himalaya, towering di pulo dataran handap nagara tatanggana, Bangladés. Sakali renowned pikeun nu tempat paling baseuh di bumi, Désa anu pikaresepeun ieu nampi curah hujan anu ageung sapanjang taun. Jalan anu ngalangkungan antara Shillong sareng tempat ieu nawiskeun kaéndahan pamandangan megah, utamana dina bentuk sudut pandang Dympep sensasional. Ieu lebak picturesque nu ngawangun dina bentuk V na deeply slashes ngaliwatan dataran. 

Dipikawanoh loba salaku "Skotlandia Wétan”, Cherapunjee nawarkeun gambar sabudeureun héjo subur. Utamana dramatis dina usum hujan, Curug Nohkalikai pinuh ku cai jernih kristal. Pastikeun yén anjeun mikaresep kaéndahan endah tur nganjang ka pasar Sohra meriah ogé, anu perenahna dina jarak 4.4 km ti dinya.   

  • Iraha waktos anu pangsaéna pikeun nganjang - Ti Juni - Agustus (pastikeun nganjang salami usum muson pikeun nikmati kahirupan maksimal).
  • Naon jam buka - Henteu aya jam kunjungan khusus.
  • Sabaraha biaya éntri - Henteu aya biaya éntri pikeun nganjang ka danau.

Taman Nasional Kaziranga (Assam)

Taman Nasional Kaziranga (Assam)

Situated katuhu di jantung Assam, Taman Nasional Kaziranga nawarkeun maneh héktar undisturbed of marshlands jauh-stretched jeung leuweung nu rutin dilongok ku hordes wisatawan unggal taun, sahingga ngajadikeun eta salah sahiji tempat nu pang populerna dilongok di Northeast India ku wisatawan. Salah sahiji atraksi utama taman téh badak tanduk hiji, nu ayeuna dipikawanoh salaku salah sahiji spésiés paling kaancam di sakuliah dunya.

Lian ti badak, anjeun ogé kedah ngarep-ngarep bakal disambut ku satwa liar, kalebet kijang rawa, gajah, sareng kebo liar, nalika dina safari. Nu nganjang bisa milih boh mangrupa safari gajah atawa jeep safari pikeun ngajajah taman. Disetél dina jarak kira-kira 193 KM ti Guwahati, di Kanchanjuri, Taman Nasional Kaziranga, geus dinyatakeun a Warisan dunya UNESCO, sahingga ngajadikeun eta kareueus Assam jeung tujuh sadulur.

  • Iraha waktos anu pangsaéna pikeun nganjang - Ti Nopémber - April (taman tetep ditutup salami bulan muson).
  • Naon jam buka - Pikeun gajah jeung jeep Safari - 7:30 AM nepi ka 10:00 jeung 1:30 nepi 3:XNUMX atawa Panonpoé Tilelep.
  •  Naon waragad Éntri - Pikeun warga India, fee Éntri INR 100. Anjeun kudu mayar hiji tambahan INR 300 pikeun pesiar walungan. Safari gajah hargana sakitar INR 380 dugi ka INR 580 per jalma.

KALIMAH AKHIR

Teu aya tungtung kaéndahan anu mesmerizing sareng kagiatan anu meriah anu ditawarkeun tujuh sadulur India ka sémahna. Ti nawiskeun pandangan kana suku-suku étnis anu rupa-rupa pikeun ngiringan festival anu pikaresepeun tina agama anu béda-béda sareng bentang anu pikaresepeun, tujuh sadulur kedah didatangan unggal petualang sahenteuna sakali dina hirupna. Unggal nagara béda dina cara sorangan, tapi aranjeunna sadayana nyarupaan hiji faktor - nawiskeun anjeun seueur pangalaman anu saé.

Maca deui:

Visa Usaha online pikeun nganjang ka India mangrupikeun sistem otorisasi perjalanan éléktronik anu ngamungkinkeun jalma-jalma ti nagara anu layak sumping ka India. Kalayan visa Usaha India, atanapi anu katelah visa e-Business, anu gaduhna tiasa nganjang ka India kusabab sababaraha alesan anu aya hubunganana sareng bisnis. Diajar deui Naon eVisa Usaha pikeun nganjang ka India?


Warga nagara seueur kaasup Amérika Sarikat, Perancis, Dénmark, Jérman, Spanyol, Itali anu layak pikeun India e-Visa(India Visa Online). Anjeun tiasa ngadaptar pikeun Aplikasi Online e-Visa India leres di dieu.

Upami anjeun ngagaduhan mamang atanapi peryogi bantosan pikeun perjalanan anjeun ka India atanapi India e-Visa, kontak Méja Pitulung Visa India pikeun ngadukung sareng pedoman.