• LArapkeun VISA India

Visa India Online

An India sareng Visa nyaéta visa anu dikaluarkeun ku Pamaréntah India pikeun wisatawan anu hoyong nganjang ka India pikeun bisnis, pariwisata atanapi kunjungan médis.

Ieu mangrupikeun versi éléktronik tina Visa tradisional, anu bakal disimpen dina alat sélulér anjeun (smartphone atanapi tablet). E-Visa India bakal ngijinkeun urang asing ka nagara éta tanpa kedah ngaliwat repot pisan.

Panawaran pikeun Aplikasi e-Visa India

Pamaréntah India parantos ngaluncurkeun otorisasi perjalanan éléktronik atanapi e-Visa pikeun India anu ngamungkinkeun warga 171 nagara pikeun ngarambat ka India tanpa meryogikeun stamping fisik dina paspor.

Kusabab 2014 wisatawan internasional anu badé sumping ka India henteu kedah deui ngalamar kertas Indian Visa tradisional pikeun ngumbara sareng maka éta tiasa nyingkahan repot anu disertakeun sareng aplikasi éta. Daripada kedah angkat ka Kedubes India atanapi Konsulat, Visa India ayeuna tiasa didapet online dina format éléktronik.

Salian ti gampang ngadaptar Visa online sacara online e-Visa pikeun India ogé mangrupakeun cara paling gancang pikeun asup ka India.

Step by Step Guide pikeun nerapkeun India Visa Online (atanapi e-Visa India)

1. Aplikasi Visa India lengkep: Pikeun nerapkeun India Visa Online anjeun kedah ngeusian formulir aplikasi anu saderhana pisan sareng lugas. Anjeun kedah ngalamar sahenteuna 4-7 dinten sateuacan tanggal asup anjeun ka India. Anjeun tiasa ngeusian Formulir Aplikasi Visa India pikeun eta online. Sateuacan mayar, anjeun kedah nyayogikeun inpormasi pribadi, rinci Paspor, karakter sareng detil pelanggaran kriminal anu kapungkur.

2. Jieun pamayaran: Jieun pamayaran ngagunakeun gateway pembayaran aman dina leuwih 100 currencies. Anjeun tiasa mayar nganggo Kartu Kredit atanapi Debit (Visa, Mastercard, Amex).

3. Unggah paspor sareng dokumén: Saatos mayar anjeun bakal dipenta pikeun nyadiakeun émbaran tambahan dumasar kana tujuan datangna anjeun sarta jenis Visa anjeun ngalamar. Anjeun bakal unggah dokumén ieu nganggo tautan aman anu dikirim ka email anjeun.

4. Nampi persetujuan Aplikasi Visa India: Dina kalolobaan kasus kaputusan pikeun Visa India anjeun bakal dilakukeun dina 1-3 dinten sareng upami ditampi anjeun bakal nampi Visa India Online anjeun dina format PDF via email. Disarankeun nyandak printout e-Visa India sareng anjeun ka bandara.

Aplikasi eVisa India

Nyadiakeun detil anu relevan dina formulir aplikasi e-Visa India sareng unggah dokumén anu diperyogikeun sapertos poto raray sareng Paspor.

ngalamar
Jieun Pamayaran Aman

Jieun pamayaran aman pikeun e-Visa India nganggo kartu Kredit atanapi Debit.

pamayaran
Nampi e-Visa pikeun India

Nampi persetujuan e-Visa India dina koropak email anjeun.

Nampi Visa

Jenis e-Visa India

Aya sababaraha jinis e-Visa India sareng hiji (1) anu anjeun kedah ngalamar gumantung kana tujuan kunjungan anjeun ka India.

Wisatawan e-Visa

Upami anjeun nganjang ka India salaku turis pikeun tujuan wisata atanapi rekreasi, maka ieu mangrupikeun e-Visa anu anjeun kedahkeun. Aya 3 rupa Visa Wisata India.

nu 30 Dinten India Wisata Visa, anu ngamungkinkeun para tamu tetep di nagara éta 30 dinten ti tanggal asup asup ka nagara jeung mangrupa Visa Éntri Ganda, nu hartina anjeun bisa asup ka nagara 2 kali dina periode validitas Visa urang. Visa gaduh a Tanggal Kadaluarsa, anu mangrupikeun tanggal sateuacan anjeun kedah lebet ka nagara éta.

Visa Wisata India 1 Taun, anu sah pikeun 365 dinten ti tanggal émisi e-Visa. Ieu mangrupikeun Visa Éntri Berganda, anu hartosna anjeun ngan ukur tiasa asup ka nagara éta sababaraha kali dina jangka waktu validitas Visa.

Visa Wisata India 5 Taun, anu valid salami 5 taun ti tanggal ngaluarkeun e-Visa. Ieu ogé Multiple Entry Visa. Duanana Visa Wisata India 1 Taun sareng Visa Wisata India 5 Taun ngamungkinkeun tetep kontinyu dugi ka 90 dinten. Dina kasus warga nagara AS, Inggris, Kanada sareng Jepang, tetep tetep salami unggal kunjungan henteu kedah langkung ti 180 dinten.

Usaha e-Visa

Upami anjeun nganjang ka India pikeun tujuan bisnis atanapi perdagangan, maka ieu mangrupikeun e-Visa anu anjeun kedahkeun. Ieu valid pikeun 1 taun atanapi 365 dinten na nyaéta Multiple Entri Visa sareng ngamungkinkeun tetep kontinyu dugi ka 180 dinten. Sababaraha alesan pikeun ngalamar Visa e-Business India tiasa kaasup:

Médis e-Visa

Upami anjeun ngadatangan India salaku pasién kanggo kéngingkeun perawatan médis ti rumah sakit di India, maka ieu mangrupikeun e-Visa anu anjeun kedah panawaran. Mangrupikeun Visa jangka pondok sareng sah ngan ukur salami 60 dinten ti tanggal asup tina datang ka nagara. Visa e-Médis India ogé Tripel Éntri Visa, nu hartina anjeun bisa asup ka nagara 3 kali dina periode validitas na.

Peserta médis e-Visa

Upami anjeun ngadatangan nagara pikeun ngiringan pasién anu bakal kéngingkeun perawatan médis di India, maka ieu mangrupikeun e-Visa anu anjeun kedah panawaran. Éta Visa jangka pondok sareng sah ngan ukur salami 60 dinten ti tanggal asup tina nganjang ka nagara. Ngan 2 Visas patugas médis Dikabulkeun ngalawan 1 Visa Médis, anu hartosna ngan ukur 2 jalma anu layak ngarambat ka India sareng pasien anu parantos kéngingkeun atanapi parantos ngalamar Visa Médis.

Transit e-Visa

Visa ieu dianggo pikeun tujuan perjalanan ngalangkungan India ka tujuan mana waé anu aya di luar India. Ngalamar tiasa dibéré visa transit pikeun perjalanan anu sami anu sah pikeun maksimal dua éntri.

hal nu sah

Visa transit henteu layak upami anu ngumbara angkat ka daérah bandara atanapi kapal dihentikan di palabuhan India. Alternatipna nyaéta panawaran pikeun Tourist eVisa upami anjeun ngagaduhan kaayaan darurat pikeun kaluar tina kapal atanapi Bandara.

Syarat Ngabogaan pikeun India Visa Online

Pikeun layak pikeun e-Visa India anu anjeun peryogikeun

Ngalamar anu pasporna sigana bakal kadaluwarsa dina 6 bulan ti tanggal sumping di India moal dibéré India Visa Online.

Syarat Dokumén Online Visa India

Pikeun ngamimitian, pikeun ngamimitian prosés aplikasi pikeun Visa India anjeun kedah gaduh dokumén ieu anu diperyogikeun pikeun Visa India:

Salian ti nyiapkeun dokumén anu diperyogikeun pikeun India Visa Online anjeun ogé kedah émut yén penting pikeun ngeusian éta Formulir Aplikasi Visa India pikeun e-Visa India kalayan inpormasi anu sami anu dipidangkeun dina paspor anjeun anu anjeun bakal anggo pikeun ngarambat ka India sareng anu bakal dihubungkeun sareng India Visa Online anjeun.

Punten dicatet yén upami paspor anjeun gaduh nami tengah, anjeun kedah ngalebetkeun éta dina formulir online e-Visa India dina halaman wéb ieu. Pamaréntah India meryogikeun yén nami anjeun kedah cocog persis dina aplikasi e-Visa India anjeun sakumaha paspor anjeun. Ieu ngawengku:

Anjeun tiasa maca sacara rinci ngeunaan Syarat Dokumén e-Visa India

Nagara anu Layak eVisa

Warga nagara anu didaptarkeun di handap ieu layak pikeun ngalamar India Visa Online Panggihan hak anjeun pikeun Visa India Online.


Pembaruan 2024 pikeun eVisa India

Di handap ieu kedah dicatet pikeun taun 2024 pikeun pelamar anu badé nerapkeun eVisa India. The eVisa India ayeuna dikaluarkeun dina sababaraha dinten. Prosés anu gancangan ieu ngajantenkeun prosés visa éléktronik janten cara anu dipikaresep pikeun seuseueurna wisatawan sareng sémah bisnis ka India dina 2024.

Naon rupa-rupa jinis eVisa India?

Aya lima jinis utama eVisa India:

Naha kuring peryogi visa fisik upami kuring gaduh eVisa?

Henteu, anjeun henteu peryogi visa fisik upami anjeun gaduh eVisa India anu sah dikaluarkeun. eVisa bertindak salaku otorisasi perjalanan resmi anjeun.

Kumaha cara kuring nerapkeun eVisa India?

Anjeun tiasa panawaran pikeun eVisa India online ngaliwatan ramatloka ieu dina sababaraha menit.

Naon mangpaat pikeun kéngingkeun eVisa India?

Dimana kuring tiasa mendakan langkung seueur inpormasi ngeunaan eVisa India?

Anjeun tiasa mendakan sadayana inpormasi e-visa India dina ramatloka ieu atawa klik dina taros Kami link ti footer kaca ieu, ku kituna staf mantuan kami bisa mantuan anjeun. Anjeun ogé tiasa ngirim email ka kami sareng kami bakal narékahan pikeun ngabales dina hiji dinten deui ka anjeun.